طرز تهیه و روش آماده سازی گرانولا بسیار مقوی و خوشمزه با میوه های خشک و مغزها
طرز تهیه و روش آماده سازی گرانولا بسیار مقوی و خوشمزه با میوه های خشک و مغزها
طرز تهیه گرانولا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام گرانولا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی گرانولا بسیار مقوی و خوشمزه با میوه های خشک و مغزها
گرانولا یک روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوههای خشک یا مغزهای مقوی است که بیشتر برای صبحانه استفاده میشود.
این میکس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشکاران توصیه میشود.
مواد لازم برای تهیه گرانولا :
عسل رقیق شده :♦: 5 قاشق غذاخوری
جو :♦: 200 گرم
مغز (بادام، فندق، گردو، پسته) :♦: 150 گرم
مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد :♦: 50 گرم
پودرنارگیل :♦: 50 گرم
میوههای خشکشده (کشمش و زردآلو) :♦: 50گرم
شیر :♦: به میزان دلخواه
روغن زیتون :♦: 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و روش آماده سازی گرانولا بسیار مقوی و خوشمزه با میوه های خشک و مغزها
با این مقدار مواد می توانید برای 4 نفر این میکس را تهیه کنید.
طرز تهیه گرانولا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه گرانولا ابتدا باید
فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید.
عسل رقیق شده را روی کل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد.
برای مدت 50 دقیقه سینی را داخل فر بگذارید.
هر 5دقیقه یکبار سینی را بیرون آورده و با یک قاشق چوبی آن را له کنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید.
وقتی که مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوههای خشکشده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود.
درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی کل مواد پخش کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی گرانولا بسیار مقوی و خوشمزه با میوه های خشک و مغزها
گرانولا را حتی کسانی که در رژیم هستند مصرف میکنند، چون بدن آنها را سالم و قوی میکند.
با کمی شیر میتوان گفت، گرانولا یک غذای کامل است.