غوره در حاملگی
عوارض مصرف غوره در حاملگی و همه چیز در مورد غوره
غوره در حاملگی ،خوردن غوره در حاملگی،خوردن غوره در بارداری ، خواص غوره در بارداری ، غوره و بارداری ، خواص غوره
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و عوارض مصرف غوره در حاملگی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مصرف غوره در حاملگی
غوره و آبغوره برای سلامتی ما فواید زیادی دارد. البته نباید در مصرف آن زیاده روی شود.
غوره به انگور نرسیده سبز رنگ و ترش گفته می شود.
غوره کاهنده صفرا بوده و چاقی را درمان می کند. همچنین می تواند درد کمر و پا را تسکین دهد.
یکی از خواص غوره کاهش حرارت خون و صفرا است.همچنین غوره مقطع (تکه تکه کننده) بلغم حاصل در معده می باشد.
غوره برای رفع تشنگی و سستی اعضا هم استفاده می شود.اگر عدس پوست گرفته با سرکه و
غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.
کسانیکه زمان غذا خوردنشان طولانیست بهتر است بین غذا خوره بخورند تا به هضم بهتر غذا و فاسد نشدن غذا کمک کند.
در شخصی صفرا به مقدار زیاد تولید می گردد باید غذای سرد بیمزه انتخاب نمایند مانند ماءالشعیر، خیار، کدو و سبزی ها و
میوه های ترش از قبیل غوره، ریباس و انار و از چربی ها و شیرینی و چیزهای تلخ و شور و تند و تیز پرهیز شود.
عوارض غوره در حاملگی
یکی دیگر از خواص غوره ، درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها است .
همچنین آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .
یکی دیگر از خواص غوره درمان بیماری اسکوربوت است. این بیماری به خاطر کمبود ویتامین C در بدن اتفاق می افتد.
درباره خواص آبغوره باید بگوییم که آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .
از دیگر فواید غوره هم می توان به دفع زردی اشاره کرد.
خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .
آبغوره تقویت کننده کبد است .
برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید .
همچنین به گفته محققان آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد .
از مضرات غوره به هنگام مصرف زیاد می توان به کاهش قوای جنسی اشاره کرد.
همچنین غوره باعث ایجاد گاز در بدن و دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده می شود.
اگر کسی به سردی و برودت کبد مبتلا است نباید غوره استفاده کند.
از نظر طب سنتی غوره سرد و قابض است… زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند، چون غوره ادرار آور است و
احتمال سقط جنین را افزایش می دهد… اما مصرف آن در حد چاشنی سالاد یا غذا اشکالی ندارد
غوره و بارداری
از آنجا که آبغوره دارای طبعی سرد می باشد افراد سرد مزاج و مبتلایان به ناراحتی های اعصاب بهتر است از مصرف آن خودداری کنند.
با وجود خواص آبغوره برای بدن، زنان باردار باید بطور محدود و به صورت چاشنی از این ماده غذایی استفاده کنند.
از آنجا که یکی از خاصیت های آبغوره مدر بودن آن می باشد ممکن است سلامت جنین را به خطر بیاندازد.
گاهی اوقات برای پیشگیری از رشد کپک در آبغوره به آن نمک اضافه می کنند به همین دلیل بیمارانی که باید بطور محدود نمک مصرف کنند مثل
بیماران مبتلا به فشار خون بالا، بیماران قلبی و کلیوی نباید از آن استفاده کنند. بیماران مبتلا به زخم معده و التهاب روده باید از مصرف
آن خودداری کنند. این نکته را نیز همواره بخاطر داشته باشید که آن را نباید با معده خالی مصرف کنید
زیرا باعث می شود عوارض جانبی برای معده داشته باشد.
آب انگور نارس یا آبغوره میزان زیادی آنتی اکسیدان یعنی قویترین ماده برای مبارزه با رادیکالهای آزاد را دارد و
از این رو نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان ایفا میکند.
تقویت معده، کمک به هضم غذا و عملکرد بهتر دستگاه گوارش از مهمترین خواص آبغوره است و مصرف آن به صوت ناشتا، به دفع کرم روده کمک میکند.
غوره و سقط جنین
غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد به دلیل اینکه روی معده اثر منفی میگذارد.
زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند، چون غوره ادرار آور است و امکان سقط جنین وجود دارد.
آبغوره تقویت کننده کبد است همچنین برای برطرف کردن ورم گلو، قرقره کردن آبغوره مفید خواهد بود.
علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثهها و برای درمان چاقی مفرط مفید است.
غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است.
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست.
هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.
توصیه میشود که خانمهای باردار از مصرف بیش از حد آبغوره خودداری کنند، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
غوره در حاملگی
بیشتر بخوانید :