دست پیچ مکزیکی
روش آماده سازی و طرز تهیه دست پیچ مکزیکی بسیار ساده و خوشمزه
طرز تهیه دست پیچ مکزیکی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دست پیچ مکزیکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه دست پیچ مکزیکی بسیار ساده و خوشمزه
این دست پیچ غذایی بسیار مناسب برای میهمانی های شام شماست .
این غذا به خاطر مکزیکی بودنش تند است ولی شما بسته به ذائقه تان از فلفل کمتری استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دست پیچ مکزیکی :
نان لواش بستهبندی :♦: 5 برش
پنیر چدار (رنده شده) :♦: 75 گرم
مواد لازم داخل دستپیچ:
اسفناج :♦: 75 گرم
روغن مایع :♦: 2 قاشق سوپخوری
ذرت ریز کنسروی (خرد شده) :♦: 8 عدد
نخود فرنگی کنسرو شده :♦: 25 گرم
فلفل دلمهای (خرد شود) :♦: یک عدد
هویج (نگینی خرد شود) :♦: یک عدد
تره فرنگی (خرد شود) :♦: یک عدد
سیر :♦: دو حبه
فلفل قرمز تند (خرد شود) :♦: یک عدد
نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
گوجه فرنگی (له شده و از صافی عبور داده شود) :♦: یک و یکچهارم پیمانه
موسیر (خرد شده) :♦: 2 پره
سیر :♦: یک حبه
آب مرغ :♦: یک و یکچهارم پیمانه
پودر قند یا شکر :♦: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز :♦: یک قاشق چایخوری
روش آماده سازی و طرز تهیه دست پیچ مکزیکی بسیار ساده و خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه 5 عدد دست پیچ می باشد.
طرز تهیه دست پیچ مکزیکی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دست پیچ مکزیکی ابتدا باید
ابتدا برگهای اسفناج را خرد کرده و به مدت 5دقیقه در مقدار کمی آب بپزید.
سپس آنها را آبکشی کرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
روغن را در تابهای بریزید و نخود فرنگی، ذرت، فلفلدلمهای، هویج،سیر و تره فرنگی خرد شده را اضافه کنید و مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید.
سپس اسفناج پخته را به همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق بیفزایید و کمی تفت دهید.
از طرف دیگر همه مواد لازم سس را در تابهای بریزید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد. برای پختن و آماده شدن این سس،20دقیقه زمان لازم است. در واقع سس باید غلیظ شود.
هر یک از نانها را در یک سینی پهن کرده و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده برای داخل دست پیچ را به چند قسمت تقسیم کنید و
هر قسمت را روی هر یک از نانها بریزید و آنها را لوله کنید و داخل یک پیرکس مستطیلیشکل که با کمی روغن چرب شده است، بچینید؛ ب
ه صورتی که قسمت روی هم آمده دستپیچها در زیر قرار گیرد.
وقتی که همه دستپیچها را در ظرف چیدید، سس را روی آنها بریزید و پنیر را نیز روی سس بپاشید.
حالا پیرکس را به مدت 20دقیقه در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مواد پخته شده و پنیر روی آن نیز آب شود.
حالا دستپیچها آماده سرو است.
روش آماده سازی و طرز تهیه دست پیچ مکزیکی بسیار ساده و خوشمزه
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.